Zaznacz stronę

Szkolenie RSPO i UTZ – 14 maja 2015 r., Poznań

NASZE USŁUGI


WYBIERZ INTERESUJĄCĄ CIĘ BRANŻĘ



Control Union Poland zaprasza wszystkie zainteresowane osoby do udziału w szkoleniu z zakresu certyfikacji olejów palmowych oraz certyfikacji kawy, kakao i herbaty pt. ODPOWIEDZIALNE POCHODZENIE OLEJÓW PALMOWYCH, KAWY, KAKAO, HERBATY. Nowe zasady certyfikacji w systemie RSPO i wymogi certyfikatu UTZ, które odbędzie się 14 maja 2015 r. w Poznaniu.

SZKOLENIE

Szkolenie skierowane jest do przedstawicieli firm, które ubiegają się o certyfikat RSPO i/lub UTZ oraz wszystkich zainteresowanych utrzymaniem certyfikatów w firmie. W trakcie szkolenia wykwalifikowani audytorzy i trenerzy Control Union omówią podstawowe wymogi certyfikacji łańcucha handlu i przetwórstwa oleju palmowego, kawy, herbaty i kakao oraz ich produktów. Przedstawią także zasady prawidłowego posługiwania się logo RSPO i UTZ. W części praktycznej wspólnie z Państwem omówimy zagadnienia związane z używaniem portalu e-trace oraz przygotowaniem się do audytu, Zaprezentujemy także nowe, pomocne narzędzia i odpowiemy na nurtujące Państwa pytania.

>> Pobierz program szkolenia

KOSZT

Koszt uczestnictwa w szkoleniu wynosi 750 zł netto.

W przypadku, gdy w szkoleniu weźmie udział dwóch przedstawicieli tej samej firmy każdy z nich otrzyma 10% rabat. W cenę wliczone są materiały szkoleniowe oraz poczęstunek. Każdy uczestnik otrzyma zaświadczenie potwierdzające udział w szkoleniu.

ZGŁOSZENIA

Na Państwa zgłoszenia czekamy do 30 kwietnia 2015. Wypełnione formularze zgłoszeniowe prosimy przesyłać na adres info@controlunion.pl. Ilość miejsc jest ograniczona!

>> Pobierz formularz zgłoszeniowy

DODATKOWE INFORMACJE

Wszystkich informacji o szkoleniu udziela Katarzyna Bolechowska (mail: kbolechowska@controlunion.com, tel.: 668 599 490). Prosimy o kontakt z p. Katarzyną w przypadku jakichkolwiek pytań czy wątpliwości.

* W przypadku niewystarczającej liczby chętnych organizator zastrzega sobie prawo do odwołania szkolenia i zwrotu całości kosztów zarejestrowanym uczestnikom.

Korzystając z tej strony zgadzasz się na użycie plików cookies Więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close